Aktivnosti

Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Adobe Flash player

Ukoliko želite svoj odmor provesti aktivno grad Krk i njegova okolica za to vam pruža mnoštvo mogučnosti.

-PLANINARENJE-Obzova je sa svojih 569m najviši vrh otoka i pruža nezaboravan pogled na otok Krk,Rab,Cres i čitav riječki zaljev.Uspon je moguć sa 3 različite dobro označene planinarske staze(iz Baške,Stare Baške ili Punta), a najlakši je sa Treskavca(319m)najviše točke na cesti Krk-Baška.

-ŠETNJE-volite li vrijeme provoditi u dugim šetnjama Krk vam nudi uređene šetnice uz more ili staze kroz maslinike i borove šume na poluotoku Prniba.

-RONJENJE-poželite li zaroniti u tišinu podmorja promatrati šarena jata riba ili potopljene brodove svakako to učinite pod stručnim vodstvom nekog od ronilačkih centara iz krka.

-WAKEBOARDING-na plaži Dunat u puntarskom zaljevu možete skijati na vodi na

poligonu od 400m kvadratnih.

-BICIKLIZAM-većinu pješačkih staza moguće je koristiti kao biciklističke.Osim onih uz more staze postoje i u unutrašnjosti otoka uz prometnice.

-WINDSURFING-puntarski zaljev je zbog svoje zatvorenosti idealan za surfanje na malim valovima od bure,a oni hrabriji mogu se otisnuti na otvoreno more i surfati dok puše jugo.

-ODBOJKA NA PIJESKU-zaigrati možete na igralištima na plaži Portapisana,Dunat,Ježevac...

-RIBOLOV-krčko podmorje bogato je ribom pa možete uživati u ribolovu sa obale ili sa nekim od lokalnih ribara.

-TENIS-ukoliko ste ljubitelj bijelog sporta možete ga zaigrati na nekoliko različitih lokacija u gradu ili izvan njega.

-IZLETI BRODOM-želite li uživati na osamljenim plažama pristupačnim samo morskim putem, istražiti posljednje stanište bjeloglavog supa na otoku Plavniku, posjetiti najveću koloniju galebova na Kvarneru na otočiću Kormatu ili otići na mali otočić Galun učinite to sa jednim od brodova koji organiziraju takve izlete ili unajmite neku od ponuđenih barki pa se u avanturu upustite sami.

Destinacije

PHP Greška [Warning]

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/fanikatu/public_html/administrator/components/com_reservations/includes/reservations.class.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/fanikatu/public_html/modules/mod_destinations_menu.php on line 329