Plaže

Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Adobe Flash player

PORTAPISANA- nalazi se kod istočnih gradskih vratiju,obiteljska je plaža sa pijeskom u moru i popločenom uređenom obalom.Ima tuševe,ugostiteljske sadržaje i teren za odbojku na pijesku.

DRAŽICA- nalazi se u istoimenoj uvali,10-ak je minuta udaljena od centra grada i okružena je predivnom borovom šumom.Obiteljska je plaža koja vijori plavu zastavu, sa pijeskom u moru i obalom popločeno uređenom,šljunčanom i stjenovitom. Opremljena je tuševima te ugostiteljskim i sportskim sadržajima(najam ležaljki,suncobrana,pedalina,...).

PORPORELA- obiteljska je šljunčana plaža sa plavom zastavom, udaljena 5 minuta od centra grada i ima dežurnu spasilačku službu. Uređen je prilaz moru pa je pogodna za invalidne osobe.Opremljena je tuševima, ugostiteljskim i sportskim sadržajima(najam ležaljki, skutera,pedalina,..). Ugostiteljski objekat na plaži organizira razne party-e pa je to tzv. Party plaža.

JEŽEVAC-plaža je udaljena 10-ak minuta od centra grada,okružena je borovom šumom i ima prekrasno šljunčano žalo.Opremljena je tuševima,ugostiteljskim sadržajima(najam suncobrana,ležaljki,..) sportskim sadržajima(odbojka na pijesku,dječji pješčanik,..)te ima plavu zastavu.

DUNAT-nalazi se ispod mjesta Kornić u puntarskoj uvali.Plaža je šljunčana sa popločenim uređenim dijelom.Zbog toplijeg mora rado je posjećuju obitelji s djecom.Opremljena je tuševima,ima ugostiteljsku ponudu,igralište za odbojku na pijesku te wakeboard ski lift.Na njoj se vijori plava zastava.

REDAGARA(plaža za kućne ljubimce)-udaljena 15-ak minuta od centra grada, mirna i izolirana plaža sa šljunčanim žalom pravo je mjesto gdje možete uživati u morskim radostima sa vašim psom.

POLITIN-2km od grada,u naturističkom kampu Politin nalazi se šljunčana i popločana plaža s pogledom na pučinu i staru jezgru grada Krka.Na njoj vijori plava zastava.

JERT—nalazi se u mjestu Pinezići,s južne strane.To je plaža sa prekrasnim šljunčanim žalom,popločanom obalom te stjenovitom obalom. Uz kristalno čisto more opremljena je vodenim parkom,suncobranima,tuševima te ima bogatu ugostiteljsku ponudu i zato ima plavu zastavu.

POLUOTOK PRNIBA-pravo je odredište za sve one koji žele pobjeći od ljetne gužve i vreve, te uživati u miru i ljepoti pustih uvala,prirodnih neuređenih žala i stijena uz krikove galebova i šum mora čitajući knjigu ili meditirajući u sjeni borove šume.

Destinacije

PHP Greška [Warning]

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/fanikatu/public_html/administrator/components/com_reservations/includes/reservations.class.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/fanikatu/public_html/modules/mod_destinations_menu.php on line 329