Grad Krk

Grad Krk

Glavno naselje na otoku Krku, smješteno na jugozapadnom dijelu otoka, jedno od najstarijih urbanih naselja u Hrvatskoj. To je infrastrukturno i ekonomski najrazvijeniji hrvatski otočni grad.

Grad je bogat povijesno-kulturnim znamenitostima, od kojih svaka ima svoju priču: katedrala Uznesenja Marijina, frankopanski kaštel sa sudnicom, dvojna crkva sv. Kvirina i sv. Margarete, crkva sv. Mihovila arhanđela – danas crkva Gospe od zdravlja, franjevački samostan i crkva sv. Franje, benediktinski samostan i crkva sv. Marije Anđeoske, stera gradska vijećnica, gradske zidine, franjevački samostan na otoku Košljunu...

Grad obiluje plažama namijenjenim za svačiji ukus; od onih betoniranih i šljunčanih u samom mjestu na kojima se vijore Plave zastave i na kojima se mogu iznajmiti mnogobrojni plažni rekviziti, okružene caffe barovima, restoranima, tenis terenima, terenima za odbojku na pijesku..., do onih „divljih“ plaža daleko od gužve i vreve, na koje se dolazi ugodnom šetnjom, biciklom, autom ili barkom, na kojima svatko može pronaći svoj mir i uživati u intimi okružen morem i borovom šumom. Tu su i FKK plaže kao i ona namijenjena za kućne ljubimce i njihove vlasnike.

Oni željni avanture i prirodnih ljepota mogu iznajmiti barku ili otići na organizirani izlet do otoka Plavnika (jedno od posljednjih staništa bjeloglavih supova), otočića Kormata ili do nepristupačnih dijelova obale otoka Krka. Ljubitelji biciklizma doći će na svoje na poluotoku Prnibi vozeći se stazama omeđenim suhozidima unutar kojih su maslinici i smokve te borova šuma.

U gradu djeluju mnogi sportski klubovi, a neki od njih su: Jedriličarski klub Plav (sa 120-godišnjom tradicijom najstariji je jedriličarski klub na Jadranu), Nogometni klub Krk, Šahovski klub Krk, Športsko-ribolovno društvo Lovrata, Karate klub Krk, Judo klub Krk, Boćarski klub Krk.

Neizostavna je i fantastična gastroponuda koja se temelji na svježoj ribi, otočnoj janjetini, krčkom(ovčjem) siru, maslinovom ulju i vrbničkoj žlahtini.

Smještaj

Ima 97 smještaja na ovoj lokaciji.
Stranica 7 od 20

Objekt - Josip - Nr.1 - A 2/2+1 3 Zvijezdice

4407 Zahtjevi • Adresa: MIROSLAVA KRLEŽE 11, Grad Krk

Terasa s pogledom na more, do 5 osoba, 2 spavaće sobe.


2 spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevni boravak s kaučem za 1 osobu, kuhinjska niša, broj ploča za kuhanje: 4 jedinice, pećnica, hladnjak sa ledenicom, SAT TV, aparat za kavu, 1 kupaonica s tušem / WC-om , terasa s pogledom na more.

Udaljenosti

Centar grada: 500 Ljekarna:
Trgovina: Autobusni kolodvor:
Restoran: Ronilački klub:
More: 130 m Zračna luka Rijeka (otok Krk): 30 km
Prva plaža: 130 m Zračna luka Zagreb: 210 km

Objekt - Josip - Nr.2 A - 1/2+2 3 Zvijezdice

4053 Zahtjevi • Adresa: MIROSLAVA KRLEŽE 11, Grad Krk

Terasa s pogledom na more, do 4 osobe, 1 spavaća soba


1 spavaća soba s bračnim krevetom, 2 dodatna ležaja u dnevnom boravku, kuhinjska niša, broj ploča za kuhanje: 4 jedinice, pećnica, hladnjak sa ledenicom, SAT TV, aparat za kavu, 1 kupaonica s tušem / WC-om , terasa s pogledom na more.

Udaljenosti

Centar grada: 500 Ljekarna:
Trgovina: Autobusni kolodvor:
Restoran: Ronilački klub:
More: 130 m Zračna luka Rijeka (otok Krk): 30 km
Prva plaža: 130 m Zračna luka Zagreb: 210 km

Objekt - JOSIPB - Nr.1 - A 2/2+2 3 Zvijezdice

4011 Zahtjevi • Adresa: MIROSLAVA KRLEŽE 11, Grad Krk

Terasa , do 4 osobe


Apartman ima 2 spavaće sobe sa bračnim krevetom i ležaj na razvlačenje (2 osobe) u dnevnom boravku, dnevni boravak i kuhinja su jedna prostorija, kuhinja , štednjak na struju, hladnjak sa zamrzivačem, SAT TV, aparat za kavu, 1 kupaonica s tušem /WC-om , terasa

Udaljenosti

Centar grada: 600 m Ljekarna:
Trgovina: Autobusni kolodvor:
Restoran: Ronilački klub:
More: 500 m Zračna luka Rijeka (otok Krk): 25 km
Prva plaža: 500 m Zračna luka Zagreb: 200 km

Objekt - JURAJ - Nr.1 - A 2/2 3 Zvijezdice

7099 Zahtjevi • Adresa: MIROSLAVA KRLEŽE 11, Grad Krk

S balkonom, terasa.

do 4 osobe. , 65 u prizemlju, dvije spavaće sobe.

Apartman - privatni smještaj, 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja su jedna prostorija, SAT TV, aparat za kavu, kupatilo sa tuš / WC, balkon, vrt.

Udaljenosti

More: 350 m Ljekarna: 300 m
Plaža: 350 m Autobusni kolodvor: 300m
Centar grada: 400 m Ronilački klub: 300m
Trgovina: 150 m Zračna luka: 24 km
Restoran: 150 m

Objekt - KATE - Nr.1 - A 1/2+2 3 Zvijezdice

4402 Zahtjevi • Adresa: MIROSLAVA KRLEŽE 11, Grad Krk

Dvokrevetna soba Dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinjom i blagovaonom tuš / WC Aparat za kavu Satelitska TV , klima

Apartman - se nalazi u prizemlju privatne kuće- lijevo, 1 dvokrevetna soba, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinja i blagovaona su jedna prostorija, tuš / WC, aparat za kavu, SAT TV

Udaljenosti

Centar grada: 600 m Ljekarna:
Trgovina: Autobusni kolodvor:
Restoran: m Ronilački klub:
More:  400 m Zračna luka Rijeka (otok Krk): 25 km
Prva plaža:  400 m Zračna luka Zagreb: 200 km

Posebne ponude

Pretraga smještaja


Odrasli: Djeca:

Nema provjere dostupnosti

Status moje rezervacije

Možete pratiti status vaše rezervacije klikom na link ispod:
Status rezervacije

Prijava

Nemate račun? Napravite račun