Grad Krk

Grad Krk

Glavno naselje na otoku Krku, smješteno na jugozapadnom dijelu otoka, jedno od najstarijih urbanih naselja u Hrvatskoj. To je infrastrukturno i ekonomski najrazvijeniji hrvatski otočni grad.

Grad je bogat povijesno-kulturnim znamenitostima, od kojih svaka ima svoju priču: katedrala Uznesenja Marijina, frankopanski kaštel sa sudnicom, dvojna crkva sv. Kvirina i sv. Margarete, crkva sv. Mihovila arhanđela – danas crkva Gospe od zdravlja, franjevački samostan i crkva sv. Franje, benediktinski samostan i crkva sv. Marije Anđeoske, stera gradska vijećnica, gradske zidine, franjevački samostan na otoku Košljunu...

Grad obiluje plažama namijenjenim za svačiji ukus; od onih betoniranih i šljunčanih u samom mjestu na kojima se vijore Plave zastave i na kojima se mogu iznajmiti mnogobrojni plažni rekviziti, okružene caffe barovima, restoranima, tenis terenima, terenima za odbojku na pijesku..., do onih „divljih“ plaža daleko od gužve i vreve, na koje se dolazi ugodnom šetnjom, biciklom, autom ili barkom, na kojima svatko može pronaći svoj mir i uživati u intimi okružen morem i borovom šumom. Tu su i FKK plaže kao i ona namijenjena za kućne ljubimce i njihove vlasnike.

Oni željni avanture i prirodnih ljepota mogu iznajmiti barku ili otići na organizirani izlet do otoka Plavnika (jedno od posljednjih staništa bjeloglavih supova), otočića Kormata ili do nepristupačnih dijelova obale otoka Krka. Ljubitelji biciklizma doći će na svoje na poluotoku Prnibi vozeći se stazama omeđenim suhozidima unutar kojih su maslinici i smokve te borova šuma.

U gradu djeluju mnogi sportski klubovi, a neki od njih su: Jedriličarski klub Plav (sa 120-godišnjom tradicijom najstariji je jedriličarski klub na Jadranu), Nogometni klub Krk, Šahovski klub Krk, Športsko-ribolovno društvo Lovrata, Karate klub Krk, Judo klub Krk, Boćarski klub Krk.

Neizostavna je i fantastična gastroponuda koja se temelji na svježoj ribi, otočnoj janjetini, krčkom(ovčjem) siru, maslinovom ulju i vrbničkoj žlahtini.

Smještaj

Ima 97 smještaja na ovoj lokaciji.
Stranica 10 od 20

Objekt - LJILJA- Nr.4 - A 1/2+1 3 Zvijezdice

3443 Zahtjevi • Adresa: MIROSLAVA KRLEŽE 11, Grad Krk

Objekt - MARIJA - Nr.1 - A 1/2+1 3 Zvijezdice

7094 Zahtjevi • Adresa: MIROSLAVA KRLEŽE 11, Grad Krk

do 3 osobe. , 35 m², prizemlje, jedna spavaća soba.


Apartman - privatni smještaj, 1 spavaća soba s bračnim krevetom i jedan pomoćni ležaj, blagovaonica i kuhinja su jedna prostorija, kuhinja s blagovaonom, štednjak na struju, broj ploča za kuhanje: 4 jedinice, pećnica, hladnjak sa ledenicom, SAT TV, aparat za kavu, 1 kupaonica s tušem / WC-om .

Udaljenosti

Centar grada: 800 m Ljekarna:
Trgovina: 200 m Autobusni kolodvor:
Restoran: 200 m Ronilački klub:
More: 500 m Zračna luka Rijeka (otok Krk): 25 km
Prva plaža: 500 m Zračna luka Zagreb: 200 km

Objekt - Matijaš - Nr.1 - A2+1 3 Zvijezdice

6766 Zahtjevi • Adresa: MIROSLAVA KRLEŽE 11, Grad Krk

Terasa s pogledom na more.

do 4 osobe. , 50 m², 1 Kat, 1 spavaća soba.


Apartman - privatni smještaj, 1 dvokrevetna soba, dnevni boravak s kaučom na razvlačenje za dvije osobe, kuhinja sa pomoćnim ležajem, kuhinjom i blagovaonom, štednjak na struju, broj ploča za kuhanje: 4 jedinice, pećnica, SAT TV, tuš / WC, terasa s pogledom na more.

Udaljenosti

Centar grada: 800 m Ljekarna:
Trgovina: 100 m Autobusni kolodvor:
Restoran: 500 m Ronilački klub:
More: 800 m Zračna luka Rijeka (otok Krk): 25 km
Prva plaža: 850 m Zračna luka Zagreb: 200 km

Objekt - Matijaš - Nr.2 - A 1/2+1 3 Zvijezdice

6905 Zahtjevi • Adresa: MIROSLAVA KRLEŽE 11, Grad Krk

Terasa s pogledom na more.

do 4 osobe. , 40 m², 1 Kat, 1 spavaća soba.

Apartman - privatni smještaj, 1 spavaća soba s bračnim krevetom, kuhinja, dnevni boravak s kaučom na razvlačenje za dvije osobe, dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja su jedna prostorija, štednjak na struju, broj ploča za kuhanje: 4 jedinice, SAT TV, tuš / WC, terasa s pogledom na more.

Udaljenosti

Centar grada: 800 m Ljekarna:
Trgovina: 100 m Autobusni kolodvor:
Restoran: 500 m Ronilački klub:
More: 800 m Zračna luka Rijeka (otok Krk): 25 km
Prva plaža: 800 m Zračna luka Zagreb: 200 km

Objekt - MERIMA - Nr.1 - A 1/2+2 3 Zvijezdice

6842 Zahtjevi • Adresa: MIROSLAVA KRLEŽE 11, Grad Krk

Terasa s pogledom na more.

do 4 osoba, 50 m², 1 Kat, 1 spavaća soba.

1 spavaća soba s bračnim krevetom, dnevni boravak s bračnim sofa krevetom, kuhinjom i blagovaonom, SAT TV, kupatilo sa tuš / WC, terasa s pogledom na more.

Udaljenosti

Centar grada: 500 m Ljekarna:
Trgovina: 250 m Autobusni kolodvor:
Restoran: 250 m Ronilački klub:
More: 500 m Zračna luka Rijeka (otok Krk): 25 km
Prva plaža: 500 m Zračna luka Zagreb: 200 km

Posebne ponude

Pretraga smještaja


Odrasli: Djeca:

Nema provjere dostupnosti

Status moje rezervacije

Možete pratiti status vaše rezervacije klikom na link ispod:
Status rezervacije

Prijava

Nemate račun? Napravite račun